Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Boost je schildklier in 3 stappen

Voel je je vermoeid? Lukt het je niet om een gezond gewicht te bereiken of te behouden? Ben je daarnaast ook nog lusteloos en heb je last van sombere gevoelens? Heb je droge haren en huid en ben je regelmatig geconstipeerd? Allemaal symptomen die erop kunnen wijzen dat je schildklier niet optimaal werkt.

In deze online workshop leer je:
• Wat de symptomen zijn van een trage schildklier. 
• Welke verschillende schildklierproblemen er zijn.
• Hoe het kan dat je schildklierwaarden goed zijn en je toch klachten hebt. 
• Welke rol voeding en leefstijl spelen in een goede schildklierwerking. 


Na deze gratis online workshop weet je welke stappen je zelf kan zetten om je schildklierwerking te optimaliseren. 
Presentatie door
Leen Pairon, Hormoonfactor coach en voedingscoach

Als Hormoonfactor coach begeleid ik vrouwen naar een optimale hormoonbalans door coaching op het gebied van voeding en leefstijl.

Jaren geleden kampte ik met extreme vermoeidheid, spierkrampen, constipatie, droge haren en huid en sombere gevoelens. Na een bloedonderzoek werd vastgesteld dat ik aan hypothyreoïdie (trage schildklier) leed.

Op aanraden van de arts startte ik met medicatie. Mijn bloedwaarden verbeterden, maar veel van mijn klachten bleven aanhouden. Ik voelde me nog steeds niet goed in mijn vel. Daarom ging ik zelf op zoek naar informatie over de link tussen leefstijl en hormonen.

Zo kwam ik terecht bij de Hormoonfactor aanpak. Wat was dit een eye-opener zeg!

Ik hoefde me als schildklierpatiënte helemaal niet neer te leggen bij alle kwaaltjes die ik had, maar er waren heel wat dingen die ik zelf kon doen met leefstijl om mijn hormoonbalans te verbeteren.

Ik ging er mee aan de slag en met resultaat! Ik kon mijn medicatie afbouwen en heb geen klachten meer van mijn trage schildklier. 

Ik volgde zelf de opleiding tot Hormoonfactor coach. Zo kreeg ik stap voor stap alle tools en tips in handen om voortaan ook andere vrouwen te begeleiden bij schildklierproblemen en andere hormonale klachten.

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek