Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Boost je schildklier in 5 stappen

Hoe je van uitgeblust en futloos naar energiek en levenslustig gaat en je gezondheid weer in eigen handen neemt

Voel je je vermoeid? Heb je geen energie of zin meer om leuke dingen te doen? Heb je last van futloosheid en sombere gevoelens? Lukt het je -ondanks al je inspanningen- maar niet om af te vallen? Heb je droge haren, haaruitval of een droge huid? Allemaal symptomen die erop kunnen wijzen dat je schildklier niet optimaal werkt.

In deze online workshop leer je:
• Wat de symptomen zijn van een trage schildklier. 
• Wat er allemaal fout kan gaan met je schildklier. 
• Hoe het komt dat je bloedwaarden “normaal” zijn en je toch klachten hebt.
• Waarom je misschien al allerlei dingen geprobeerd hebt (begeleiding bij arts of therapeut, andere voeding, sporten of trainen, supplementen), maar het geen resultaat opleverde? 
• Welke 5 stappen cruciaal zijn om van uitgeblust en futloos naar energiek en levenslustig te gaan.

Deze workshop is voor jou als:
• Je een traag werkende schildklier hebt (en misschien ondanks je medicatie nog steeds last hebt van klachten) en wil weten wat je zelf kan doen om je leefstijl te verbeteren. 
• Je al allerlei dingen geprobeerd hebt zonder resultaat en op zoek bent naar een aanpak die wel voor jou werkt. 
• Je het beu bent om je klachten te aanvaarden of te horen "dat er niks mis is" of "dat je er maar mee moet leren leven". Je wil zelf de touwtjes in handen nemen om je weer fit en energiek te voelen. 

Herkenbaar? Dan nodig ik je graag uit voor deze online workshop.

Naast Hormoonfactor coach ben ik ook ervaringsdeskundige met traag werkende schildklier. Ik heb de laatste jaren al meer dan 200 vrouwen gecoacht om hun leefstijl te veranderen. 

In deze online workshop heb ik mijn kennis en praktische ervaring over schildklierproblemen en hoe ze aan te pakken met leefstijl verzameld. Als jij er klaar voor bent om nieuwe inzichten op te doen en stappen te gaan zetten, kan ik niet wachten om je daarbij te helpen. 


Na deze gratis online workshop weet je hoe je je gezondheid in eigen handen kan nemen en wat je zelf kan doen om je schildklier te boosten en van die vervelende klachten af te komen.  

Presentatie door
Leen Pairon, Hormoonfactor coach

Als Hormoonfactor coach begeleid ik vrouwen naar een optimale hormoonbalans door coaching op het gebied van voeding en leefstijl.

Jaren geleden kampte ik zelf met extreme vermoeidheid, spierkrampen, constipatie, droge haren en huid en sombere gevoelens. Na een bloedonderzoek werd vastgesteld dat ik aan hypothyreoïdie (trage schildklier) leed.

Op aanraden van de arts startte ik met medicatie. Mijn bloedwaarden verbeterden, maar veel van mijn klachten bleven aanhouden. Ik voelde me nog steeds niet goed in mijn vel. Daarom ging ik zelf op zoek naar informatie over de link tussen leefstijl en hormonen. Wat was dat een eye-opener zeg!

Ik hoefde me als schildklierpatiënte helemaal niet neer te leggen bij alle kwaaltjes die ik had, maar er waren heel wat dingen die ik zelf kon doen om mijn hormoonbalans te verbeteren.

Ik ging er mee aan de slag en met resultaat! Ik kon mijn medicatie afbouwen en heb geen klachten meer van mijn trage schildklier. 

Ik schoolde me om tot Hormoonfactor coach, Mental coach en Orthomoleculair voedingsdeskundige zodat ik ook andere vrouwen kon begeleiden om hun gezondheid weer in eigen handen te nemen. 

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek