Hoe je gezond koken makkelijk maakt

Schrijf je nu in!

Je gegevens

Privacybeleid

Datum en tijd

AANMELDING BEVESTIGEN

Hoe je gezond koken makkelijk maakt

In deze online workshop leer je:
• Wat de 3 meest gemaakte fouten zijn rond gezonde voeding
• De belangrijkste sleutel tot een blijvend gezond voedingspatroon
• De 4 stappen die je moet doorlopen om je voedingspatroon blijvend te veranderen

Deze online workshop is voor jou als:
• Je door gebrek aan tijd en inspiratie steeds terugvalt op gekende (ongezonde) gerechten of maar snel iets gaat afhalen
• Je vindt dat er ontzettend veel tijd in kruipt om gezond te koken en je daar niet de energie (of zin) voor hebt. 
• Gezond eten voor jou een stressfactor wordt en je het gevoel hebt dat je “niks meer mag”. 
• Je al verschillende keren geprobeerd hebt om gezonder te eten en te koken, maar je na verloop van tijd hervalt in oude patronen. 

Na deze gratis online workshop weet je hoe je erin slaagt om elke dag gezonde maaltijden op tafel te zetten, zonder uren in de keuken door te brengen of jezelf alles te ontzeggen.
Presentatie door
Leen Pairon, Trainer Hormoonfactor en voedingscoach

Ik ben Leen, opgeleid als Trainer Hormoonfactor door Ralph Moorman en zijn team en daarnaast ook Mental Coach. In mijn praktijk inspireer en begeleid ik vrouwen naar een gezonde energieke levensstijl.

Vaak merkte ik dat veel vrouwen het lastig vinden om gezonde voeding te bereiden en te kopen. Zelf houd ik ervan om te experimenteren in de keuken en met gezonde ingrediënten lekkere maaltijden op tafel te zetten.

Ik wil dit zo graag met je delen omdat ik het enkele jaren geleden ook ontzettend moeilijk vond om anders (lees gezonder) te gaan koken. 

Mijn motivatie zat goed, want ik merkte wat gezonde voeding voor me deed (minder hormonale kwalen, meer energie, byebye darmklachten) maar ik moest er zoveel tijd en energie in investeren en wist niet hoe ik dat kon volhouden. 

Tot ik de sleutel ontdekte om mijn het mezelf makkelijker te maken en deze nieuwe manier van eten en koken zonder moeite vol te houden. 

Gezond koken kost me nu geen moeite meer en levert me geen stress op. Ik ben het zelfs leuk gaan vinden en hoef mezelf niets te ontzeggen. En dat wil ik voor jou ook!

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek